Posts

Showing posts from October, 2016

Mandi manda ke Gold Coast Morib tanpa Gambar kenangan

Assalamualaikum.

Tajuk tak boleh blah laaaa!

Semalam incek suami baik hati, bawa kami anak beranak main air ke Gold Coast Morib. *jauh sungguh main air kan?* maklum ler, anak2 semua memang hantu air. Termasuk mak pak eih.

sebenarnya nak cerita pasal pergi mandi manda (berjalan) tapi tak snap2 pic. sayang sungguh lah kan..

handphone dah canggih manggih laki bini ni ha. Tapi, nak snap2 gambo kenangan mandi kat gold coast morib tu pun tak ado.. hahaha. *adeh*

semua barang simpan kat locker, jadinya. dengan handphone2 sekali simpan lah kan.. :P
bila tengok orang lain dok posing ngn family bergambar, baru rasa ruginya x bawa keluar handphone tu haa.. kalu tidak, mesti boleh snap2 gambar anak2 tengah mandi. Jadi kenangan dorang time2 kecik ni kan. sok2 dah besar boleh lah tengok balik gambar2 tu.

Makanya, dah nak balik tu baru dapat snap pics. itu pun hanya Picture hadapan Gold Coast Morib tu je. alahai.. sadis sungguh kami ni.

Tok laki pun memang bukan jenis suka ambil gambar isteri dan an…