Lupa PASSWORD blog ni

Phew..

Mujur lah masih di beri peluang untuk log in balik ke blog ni.
Dah berbulan tak jengah blog, arini baru tergerak nak post something as coretan suka suki kehidupan ku.. Muahahaha.

Berapa kali cuba, baru lah boleh log in. Mujur juga ada save no handphone dalam setting time create blog dulu, jadi boleh lah reset password thru handphone je..

Cemas i kejap tau 😅😅
So uolss jangan lah malas nak berblog ye.
Atau kata nama lainnya, sedar diri yang kita ni ada yang dah lanjut usia. Urat saraf otak pun dah banyak yang dah putus lepas bersalin kan? Hehe..

So, makesure keep your password safely. Nak simpan tang mana, ikut suka hampa lah. Janji hampa tau mana nak cari bila kes lupa password berlaku.

Ok lah ye, fukup takat ni hakak bebel. Esok sambung lagi ya!

Chow..!

Chugie a.k.a Suzianti Maswar
Women - wife- ummie- SID ♥️
Love ya!

Comments

Popular posts from this blog

Kenapa kaki bengkak ketika hamil?

Ice Room Kota Damansara

Vitamin C shaklee atasi masalah demam dan selsema