Posts

Showing posts from February, 2013

Omega Guard Shaklee Promo still On!!

Image
Assalamualaikum..

romo Omega Guard buy 6 +1 dengan harga yang mengancam jiwa raga masih lagi berjalan hingga akhir bulan february 2013 ni.. jom cepat!!

#sapa nk beli 6+1 ni dengan hanya RMxxx,
# jimat RM136 lagi..
# Keahlian SHAKLEE PERCUMA!!
# cash back (bonus)
# Layak jadi distributor di bawah bimbingan dan guide dari saya..
Jom jana income/ side income dengan group Jutawan kami..

Hubungi Saya:
Shaklee Independent Distributor 866440
Suzie Maswar
Whatsapp/sms ~ 012.3814786


♥Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee♥
1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita  2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan 3. Mencegah salur darah dari tersumbat  4. Omega 3 dapat mengelakkan strok 5. Mengekalkan tekanan normal darah 6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher 7. Mengurangkan sakit kepala 8. Merendahkan kolestrol  9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan  10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL  11. Mengawal masalah obesiti 12…

Sijil Halal Shaklee tahun 2013

Image
Salam semua..
Ni adalah sijil Halal Shaklee yang baru.. ramai yang tanya "HALAL ke Shaklee ni??" so andayg tercari2 jawapannya, nah... ini buat anda.

Ini adalah sebagai bukti bahawa produk Shaklee yang dipasarkan di Malaysia adalah halal, saya lampirkan sijil halal Shaklee yang disahkan oleh Islamic Services of America I.S.A.

Sijil halal ini perlu diperbaharui setiap tahun, supaya tak berlaku kes guan sijil halal tamat tempoh dan sebagainya.

 haaaa..macam mana nak tau I.S.A tu betul-betul organisasi yang bertauliah? Jangan bimbang. I.S.A adalah badan keislaman yang diiktiraf oleh JAKIM. Boleh layari laman web JAKIM dan tengok halaman 18 ye..

Jika anda berminat untuk dapatkan produk shaklee, hubungi saya di;
Eizmierah MNB Healthy Shop ~ Page FB
sms/call/whatsapp ~ 012.3814686
Suzie
SID 866440

Fadiah dah 2tahun...!!

Image
Salam...  Syukur Alhamdulillah... now fadiah dah pun genap 2tahun..  smlm saya pos di wall fb untuk raikan birthday fadia.. ramai yg komen..buat sy rasa happy dgn komen2 serta doa2 dari sahabat..
Syukur Alhamdulillah, misi BF kan Fadiah juga telah selesai... part ni, sy akn cerita dlm entry yg lain ye..
tiada kata2 yg dpt di gambarkn bila ank membesar dgn sihat dan ceria.. ummi doakan fadiah n kakak fatin sentiasa berada dlm lindunganNYA.. 
ni lah pengarang jantung hati ummi sampai akhir hayat.. luv both of u..

Omega Guard Shaklee

Image
Bulan ni bulan untuk kesihatan jantung. Jadi, jom kita kenali si Omega Guard atau di kenali dengan nama minyak ikan..

OmegaGuard™
Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan  Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam.

DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.Shaklee

OmegaGuardTM merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan.  Satu hidangan OmegaGuardTM menyediakan 1000mg asid lemak omega 3  termasuk DHA dan EPA.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Sebarang pertanyaan berkenaan harga dan konsultasi, sila hubungi saya di:-
FB ~ Eizmierah Mumnbabyshop
Contact ~ 012.3814786
suzianti maswar | SID 866440