Posts

Showing posts from August, 2013

PROMO AUGUST: ADVANCE JOINT HEALTH COMPLEX BUY 6 FREE 1

Image
ADVANCE JOINT HEALTH COMPLEX Memelihara tisu penyambung yang sihat dengan tambahankuprum, zink, vitamin c dan manganese yang bertindakmembina kolagen.
❃ Meningkatkan keupayaan ‘kusyen’ dengan glukosamindari ekstrak boswellia , jadi anda bebas bergerak.
❃ Menambahkan kebolehan pergerakan tanpa rasa sakit
❃ Meningkatkan fleksibiliti sendi.
❃ Memperbaiki fungsi sesendi.
❃ Menyokong kesihatan sesendi untuk jangka masa panjang. Berminat nak GRAB Promo Aajht Buy 6 free 1?? WHatsapp saya di 012.3814786

22 ogos 2013 ~ Selamat Hari Lahir Chugie..~

Salam..

Yeah.. dah selesai 1hari dapat wish birthday dari rakan2 FB dan sahabat2 di luar.. tak lupa juga anak cucu cicit piut miut n upline dan superupline shaklee saya..

Syukur.. dapat pegang lagi angka umur.. alhamdulillah 32tahun dah bernafas.. 32tahun dah duduk atas muka bumi Allah.. dah banyak suka duka tawa nangis selama 32tahun ni..
Susah senang pun dah dilalui..

Tapi..

Saya belum puas.. belum.puas mengejar cita2.. belum puas kejar impian..

Masih banyak yg perlu di buat. Masih ramai yg parlu saya bantu..

Moga Allah kuatkan tubuh badan saya.. cekalkan hati jiwa dan semangat saya.. moga Allah selalu redha urusan saya..

Buat semua sahabat,

Kita adalah LUAR BIASA..yakini DIRI,  percaya KEHEBATAN diri kita..

Wasalam..
*Chugie*

Blog yg dilupakan..

Assalamualaikum...
Aduhai lah blog.. semakin dilupakan olehku..

Alhamdulillah dah 28Ramadhan.. lg 2 hari je kita nk berpuasa kn. Cpt betul masa berlalu..

Seriously.. x puas... rasa sayu je nak.meninggalkan Ramadhan tahun ni.. baaaanyak sangat keindahan2nya..

Tapi apakan daya, masa tak boleh di berhentikan.

Moga kita akan berjumpa dengan Ramadhan akan datang..

Sebelum sy lupakan sekali lg blog kesayangan hamba ni.. sy nak ucapkan "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. MAAF ZAHIR BATIN..."
Khas buat seluruh pembaca blog iezmierah ni...

Ok lh.. nak off dulu..

Daaaaa..

Assalamualaikum..