Posts

Showing posts from September, 2012

Poslaju Bakal di buka di Sg buloh.. yeay!!

Image
Salam..

Wow!! superb happy hari ni..

Sebab, dapat khabar dr driver POS LAJU, yang dorang akan ada kaunter baru di sungai buloh..
Yeay!! happy gila tau.. sbb lepas ni, semakin mudah lah urusan nk hantar barang2 ke poslaju..

Ye, saya masih gunakan khidmat pick up oleh poslaju, tapi kadang2 ada masalah teknikal yang x dapat nak di elakkan, so saya terpaksa hantar semua barang2 customer terus ke Pos laju Rawang..

Sememangnya pos laju rawang adalah agak jauh dari tempat saya.. dan yang paling penting, "saya ni pemalas nk bergerak ke tempat yang jauh tu " huhuhuh...

Mungkin kaunter poslaju akan start beroperasi di sungai buloh akhir tahun ni...
-->> kalau dorang buka cepat, lagi bagus.. <<--

Happy!!

Bestnya ada Blog!!

Assalamualaikum..

Kembali berhabuk dah Blog ni.. ~Almaklum, si puan tanah sangat2 sibuk sekarang ni~

Ni pun curi masa yang padat utk posting yg sangat pendek..

"Owh, bestnya ada blog!!"

~ye... memang best bila ada blog..
Padaku, Blog ni sumber inspirasi... blog juga tempat meluah rasa.. but pls, jangan ter'over' ok!

Pada teman2 yang masih baru berjinak dlm blog, dalam penulisan emosi.. sila bersabar..

Kiranya masih belum punya kawan, sabar lah...
Kiranya masih belum punya 'Follower', Sabar lah lagi...
Kiranya masih belum ada ranking, ye... teruskan lah bersabar..

Sebabnya,

Semua blogger pun bermula dr bawah..
semua blogger pun bermula dari zero..
dan semua blogger pun perlu kenal 1 per 1..

baru lah boleh jd si tegar Blogger... 'Tak gitu??'

; Dan saya juga sedang mula dr awl berblogger balik, sebab dh lama jarakkan diri dengan kawan2 blogger yg ada...

#Harap masih ada yang membaca... #

Sekian,
Puan Chugie...