Posts

Showing posts from June, 2012

3 Orang yang sangat Glamour..

Image
Assalam... Ni lah 3 orang yg sangat2 glamer tu... * * * *
 Orang pertama dah tentulah Puan tanah kan.. a.k.a Puan chugie.. Cun Nak!!


Orang kedua... Nur Fatin Adlina.. dengan muka yang sangat Comot nye... ~ Ya Rabbi...~


Dan Last Sekali... si dedek... Nur Fadiah Adelia... Muka tergezut! ~ Waduh..~


Sekian dulu..
-Chugie-


Just settle... Biz yang buat aku sgt2 busy!!

Image
As'salam..
alhamdulillah.. dapat post sikit hari ni.. maaf ye kawan2 ku.. masih x dpt nk menziarahi kamu2...
ni pun baru je settle packing2 barang yg di order.. owh.. sangat lah letihnye.. rasa nk cari pembantu.. Tapi DANA tak mencukupi lagi hohoho...
Ni lah antara kerja2ku di kedai miniku ini... Syukur, masih lagi punya byk pesanan..  juga dah ada regular customer yang shopping tiap2 bulan ekekeke...
Cayang korang lah!

Nak packing yg beso2 ni lah yg leceh skit.. pening nk ukur n timbang berat bagai.. supaya postage tak cecah puluhan ringgit.. sebab pernah berlaku, pos barang sampai kene dekat RM100.. giler.. rugi skit time tu.. tp still redha kan, nk buat camne.. tapi, Alhamdulillah.. rupanye Allah tu maha Kaya n Maha mendengar.. sy rugi sikit.. tp die lipat gandakan rezeki saya.. :D syukur...

ok, nak beristirehat sambil pam2 susu... esok2 sy upload pic dua puteriku ye.. :D

till then..
-Puan Chugie-
As'salam...

aduhai.. masih ada lg yg ingat kat saya rupanye terharu nye.. ^_~

to Azni, Nieda n Nafiraa.. thanx dear.. sudi ke teratak hamba yg dh bersawang ni hehehe

insyallah sy akan cuci2 n kemas2 blog ni supaya jd cantik n berseri mcm dulu..
rindu nk bercerita n nk paut kisah2 kami anak beranak dlm ni.. especially cite pasal anakanda keduaku Fadiah.. kalau dulu, kisah fatin dr kecik sampai beso sure penuh kat sini.. tp utk si puteri kecik ni, x hado pun... :((

insyaallah, akan cuba update skit2 pasal puteri2 kecik ni hehehe...

juga nak terjah teratak kawan2... rindu kat korang n kisah2 korang tau!

cukup takat ni je ye.. daaaa...
-Chugie-

Assalamualaikum...

As'salam...

Ya Allah..
Dh bersawang sana sini.. berhabuk sini sinun...

Rindunye blog ku ni..
Rindunye dengan kawan2..
Rindu kat segalanya...

Tapi, Iklan tetap ada.. walaupun Puan Tanah x de.. ekekeke

Better p cek Nuffnang dulu :D

Puan chugie akan kembali ber blog.. insyallah..