Posts

Showing posts from October, 2011

Fadiah at her 8m++ old

Image
As'salam..
Dear all mommies... now i'll coming to 9m Old.. owh.. i'm so lasak, n very2 lasak ok.. (~_-)
Lets layan my pics!

watching ummi's snap my pic..
owh, ayah's so excited to see me ride this car... enjoy betul! just see my leg n my smiling face...
mau terbang... buleh? macam dah besar je kan??
this??? what the!!! muka geram ke hape ni fadiah???
layannnnnnnnnnnnnnnnnnzzzzzz

-ummi chugie-

Post ni utk Ena - Teratak Milikku-

Salam..
Owh my dear sahabat blogger ku ena @ Teratak milikku.. Td try p ke blog awak.. Konon2 nak ziarah awk ler.. sebab dh lama tak ziarah kan???
Last2 x boleh lah pulak.. Sbb awk dh private blog ur site..
emm.... cedih ni! huhuhuhu...
nanti invite kite ye... :D
-chugie-

Makan2 @ Carl's Jr.

Image
Salam..
Rindu kita tak??? eheheh..
Hari Sabtu lepas kerja ku dan incek suami ke One Utama.. Nak shopping baju Fatin dan Fadiah.. Sian dorang, macam dah kekurangan baju, sedangkan baru je shopping raya aritu.. ;p
Jalan punye jalan, terjumpa plak dengan restoran makanan segera ni.. -Carl's Jr-
Nampak macam best je kan.. ape lagi, kami berdua pun langkah kaki ler ke situ... dengan muka toye, n ala2 haku yang punya kedai, dengan slumbernye aku tanya, "bleh tak rekemen which meal yang the best kat sini???" ahahahah... sengal tak haku? :p n budak tu pun rekeman lah this n that meal best kat situ..
after mencuba burger dan cheeze fries dia.. emm bleh lah datang sini lagi next time.. actly die lebih kurang macam burger king je..
tp i like the fries and the roti burger tu.. very soft tau. The fries pun sedap lah.. rangup.. rasa macam makan curly fries McD plak heheheh..
So, i recommended this fast food to all of u.....
jom layan my piccas!
counter... ramai plak orang masuk nk makan kat sini, le…