Posts

Showing posts from September, 2011

Tahniah Mek Rose aka Ibu Rafiq

Salam..

Alhamdulillah, syukur pada mu Ya Allah..
Seorang lagi sahabat bloggerku dah selamat bersalin..
Semalam dapat sms dari Rose yang dia dah selamat melahirkan..

Tahniah kepada Mek Rose aka ibu Rafiq,
Sebab dah selamat melahirkan semalam 21/9/2011
pada jam 12.02 a.m.
Rose dapat baby girl..
now dah sepasang lah cahaya matanya..

Dan yang paling best sekali,
Rose dapat bersalin secara normal..
Alhamdulillah hajat die nk bersalin secara normal di makbul kan..

Apa pun, kita tunggu lah pic New born baby rose nanti ye..
Moga baby dan ibu sihat..
and pada Rose, selamat menjalani detik2 berpantang dengan jayanye hehehe :D
dan selamat kembali ke dunia penyusuan..!!

Siapa lagi lepas ni ye???
Mamalieyna ke fieza??? ke ada lagi geng lain ni??? eheheh

daaaaaaaaaaa
-chugie-

Masihkah ada yang rindu??

Salam..

Sedihnya bila tengok blog tanpa penghuni ni.. :D
Dah bersawang sana sini.. nampak tak??
Dah tak meriah macam dulu..

Masih ada yang rindu dengan Puan Chugie ni ke??
hehehe...

Sangat2 rindu nye nak berblogging cam dulu...
aku dtg umah korang..
korang dtg umah aku..
emmm... rindu wei.

Tapi apakan daya..
Masa sangat limited..
camne nak bagi UNLIMITED ni??
ei... sengal!

Pada sahabat2 blogger ku yang dah lama tak ku kunjungi,
Aku sentiasa teringat blog korang tau..
mmg rasa nak ziarah and baca cerita2 terkini ttg korang,
tapi aku bz sangat...uwwwaaaa...

nak pi nangis kat luar sat! bye..

-chugie-