Meriah warna cat umah ye..

Salam..
meriah kan warna cat umah ni..
owh ye, ini rumah adikku, bukan rumah aku..
Apartment je..
baru dapat kunci je ni..
dorang beli kat LAGUNA BIRU kundang.
insyaallah akan pindah tak lama lagi.
macam2 kaler ade..
purple, light purple, kuning and biru..
cantik memang dah cantik dh..
aku pun suka warna purple ni.
yang kuning tu bahagian dapur.
ni kat bahagian antara master bedroom ngan 2nd bedroom
dalam bedroom tu warna biru,
yang di luar tu warna purple dan kuning.
ini di bahagian ruang tamu..
purple dan light purple..
nampak cantik..
tp hubby kata dah macam taska pun ade ekekeke..
xpe lah.. yang penting adik2 aku suke ngan warna umah dorang ni.
sekian dulu,
meriah2 warna cat..
-chugie-


Comments

|| NaFiRaa || said…
sonoknye ade rumah sendirik dah~ teringin jugak nak duk rumah sendirik..
chugie said…
meh saya doa, sy kan ibu ngandung ekekek.. awak pun sama kan? apeda sy ni!

semoga raa akan dapat rumah idaman sendiri secepat mungkin!!! amin...
Fieza79 said…
cantek umah adik tu...yg kaler pepel tu menarik sgt...ari tu pon ada gak nk cat bilik kaler gitu tp sekali salah pilih kaler daa...terus tk lawa..
Ena said…
warna yg ceria kan!.. hope mood sentiasa happy dan ceria kan chugie.. yg penting tuan umah yg selesa..
sW33tdARLiNG said…
lawa jugak maroon tu combine ngan kuning.. umah saya maroon tp pi combine ngan pink.. sangat tak menarik dah rasanya.. lepas ni boleh ler replace pink tu ngan kuning
Jom Join GA PILIH THEME BLOG
z, ade kosong x???aku nk antar iman ngan haziq...hahahahahahah
Mohd Yusoff said…
warna-warna yang ceria tu... hehehehe...
ezan said…
ezan pun suka calour2 yang ala2 taska ni tau. meriah. hehehe.. tp husband xsuka. :(
momguess said…
i suka colorful!!
Dilla Ady said…
eh, tak macam tadika la chugie...cantik jek dilla rase umah nih..meriah warna-warnanye dan berani..sukeeee...
[-suziey-] said…
waaa mgm ceria la color dia..hehe..suka la taste ur adik..kt mane yek laguna tu..hmmm...
maszmadi said…
hm apartment pon kalu pandai hias cantik aper..... cam best jerk umah kale2 tu, nak wat jugak la..... hehe
fuadnis said…
cantik warna2 tu chugie..akupun suke..tapi bila hubby ko kate mcm taska..mcm iye pun ade..hehehehe..
Ya ALya said…
ceria tu umahnyer.......
Cantiklah...kalerfull.. :)
nieda said…
nieda mmg suka kaler warna warni camni...ceria

Popular posts from this blog

Kenapa kaki bengkak ketika hamil?

Vitamin C shaklee atasi masalah demam dan selsema

Kenapa tak boleh nak log in ke blogger ni??