Ice Room Kota Damansara

Salam..
Yes! akhirnye dapat juga terjah ICE ROOM ni tau!
before ni dengar2 cerita dari kawan blogger je..
and yesterday, aku sendiri terjah ke Ice Room ni!
yeay!! happy sokmo..
sebab puas hati dengan food and ice cream die..
marveles tau!

aha.. ni yang bestnye..
kemudahan tuk ibu bapa yang bawak anak makan..
ada playground tau!
so, memang kami makan dengan tenangnye.. sebab fatin memang pantang tengok mainan!
Menu nya..
Ada macam2 jenis ais krim,
semuanya buat aku teruja nak makan..
tapi aku pertahankan nafsuku itu dulu..
Kita tick order kita kat kertas ni ye..
pastu panggil lah waiter/waitress tu tuk pesanan.

kami pilih meja yang betul2 berdepan ngan GIANT.
ni kat tingkat atas tau!
kat belah bawah cam x best.. :p
tengok tu.. hubby dok sorang2, aku plak g layan fatin main,
sementara tunggu makanan kami sampai.

ni yang hubby order..
Lamb grill (black paper sos)
pssst: hubby kata, tak cukup lah.. sedap sgt kot ekeke.

ni yang aku order..
Noodle soup with fried beancurd..
sedap jugak. di tambah dengan cili api kicap tu..
owh.. berapi tau!

minuman kami..
hubby minum mineral water je.. punye byk minuman, tu yg die mintak.
aku punye, orange + apple juice.. yummy!! sedang elok je manisnye tau..

aha.. ni ais krim kami..
mix fruit ice cream..
memang sedap.. marveles u!
rasa nak order lagi, tp perut dh full..
next time lah!

desert...
deep fried durian temp.
sedap sangat.. aduh! masih terasa2 kat tekak ni..


antara pic fatin yang tengah layan mainan kat situ.. kami mmang makan dengan tenangnya, tanpa gangguan si puteri ni.

overall.. makanan kami memang sedap!

yang paling puas hati, ais krim nye..

owh.. gembira..

k lah..

daaaaaaaaa

-chugie-

Comments

mamalieyna said…
ooooh berdepan dgn giant kota ke?..herm..next time bleh singgh...bestnye makan eskem mabeles tu..
Farra Dhelina said…
mcm menarik je! belum pergi lagi..igt nnti nk try lah.. :)
|| NaFiRaa || said…
aduhaiiii.. time tengok eskrem ok lagi... TAPI!! bila tiba tang desert! trus meleleh!! sedapnye!!!! DURIAN!!!
amboi mak buyung makan sedap hehhe..
terliur ni tgk ice cream tu hehehe
Huda said…
sedapnye..rasa nak try la..tp jauh tu :)
Fieza79 said…
aduhai...bila la nak merasa pekena eskrem kat sini...

aritu turun sana tk teringat nak pi terjah...huhuu
ICA said…
Chugie...ica dah pi terjah yg dekat Bangi punya tapi takdak playground pun. Kalau ada, sure aman masa makan kat ice room hari tu....:))

ps: Makan puas2..nanti masa pantang kan takleh nak merasa dah cik adik oiiii.
wah..eskrem..mebeles tu.. :)
wahh ni buat teruja sy nak pegi gak niiii
Zura said…
depan giant je ke..price dia okey x zie..
maszmadi said…
eee bestnyer dapat makan eskrem, tanpa gangguan semasa..... cam nak pegi jerk, kat ner yerk chugie tempat nie..
SyidaGorjes said…
nape masa akak construct giant KD xde pun kedai ni?
ini tidak adil.
nieda said…
sedapkan ais krim dia..hehe
wahh cam sedap jer! ibu mengandung di larang makan ais krim.. hikhik.. leh gitu?

Popular posts from this blog

Kenapa kaki bengkak ketika hamil?

Vitamin C shaklee atasi masalah demam dan selsema

Kenapa tak boleh nak log in ke blogger ni??