My Lovely Followers

Google+ Followers

Wednesday, March 31, 2010

Advertlets tak bagus??

Salam..

Betul ke ni... emm, aku ni masih lagi baru dlm dunia ADVERTLETS ni.. dan x de any experience lagi.. tapi ade teman2 yang kate advertlets ni x macam nuffnang. Payment pun asyik sangkut je.. tul ke ek??

Kalau nak di bandingkan dengang nuffy, iklan ni jauh lebih laju meter earning nye.. boleh di katakan tiap2 hari earning running.. bila tengok pun, memang senyum lebor je.. tapi bila dapat tahu yang ada antara teman2 yang penah guna advertlets ni, dan tak dapat any payment.. so, macam rasa dah tertipu je kan..

Yelah, dah lah jadi non-glitter nuffy, sebab dah letak others ads dalam blog ni.. then dengar pulak advertlets ni x bagui.. aduiyai,...

Haruskah guwe cancel ads ini???

Sila lah..sape2 yang ada experience, sila turun padang kemukakan pengalaman anda.. mana tau, bleh share with others bloggers..

emmm... nampaknye, kebarangkalian aku bertukar ke nuffy sepenuhnya perlu di jalan kan seberapa segera..
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Puding jagung ku..

Salam..

Mood yang agak baik lately.. so aku try ler buat puding jagung ni.. senang je rupenye. Nak mulakan je maleh... uhuhuhu..

Resepi ni aku ambil dari my resepi.net.. pertama kali cuba buat, alhamdulillah..jadi! suke! gembira! happy! teruja!...

jom layan picca!

sedang masak..

bau die.. adui.. memang menyayat hati..

see.. menggelegak tak ingat.. harus kacau.. kacau.. dan kacau.. kalu tidak, nanti hangus belah bawah, dah jadi puding jagung hangus plak nanti kn??


yeay.. dah siap.. kene tunggu die sejuk dulu, baru bleh potong tau!



hanya gambar ini sahaja.. sekian dulu ya!
resepi akan di catat kemudian, kalau ada yang nak ler.. kalau takde.. no resepi to be appear here! thanks..




Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Tuesday, March 30, 2010

Gigi syaya dah banyak..

Salam

Sejak2 gigi dah memenuhi ruang ni.. asyik ler fatin tayang gigi die je.. tersengih2.. senyum2.. lelebih lagi kalau ke kedai mamak! mentang2 ler mamak2 tu peramah banget!.. die pun ape lagi.. juai senyum ler... gatai ye..uhuk!

Gigi fatin setakat ni dah ade 8 batang.. banyak kan??

ade 4 batang gigi kat bahagian atas.. 2 batang belah depan tu memang lah sangat beso nye.. kalau senyum, gigi tu lah yg jadi penarik keceriann.. huhu.. tul x sayang??


see.. beso tak beso ler gigi anak dara aku ni.. tapi ummi tetap suke tau! sayang gak..

kalu senyum.. meleret je.. camne lah ummi tak jadi nak naik marah bila die buat salah??

oopppss.. ummi x beli berus gigi tuk fatin lag ni.. sebabnya tak tau yang mana sesuai tuk budak seumur fatin ni..
de sesapa yang bleh advise?? come......... let me know! jangan segan k..

Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Monday, March 29, 2010

Mumtaz nan lagi...

Salam..

Aku memang bz lately.. so just update simple entry je..

About mumtaz nan ni penah gak aku entry kan dulu.. tapi masa tu blog ni x ramai peminatnye.. ihik! so at this moment..ku post kan lagi cerita tentang mumtaz nan..

Jom layan picca!

Ini lah di mumtaz nan tu.. hanya ada di Restoran Mohsin sahaja.


dibawahnye nan.. di atasnye mayonis, cheese, tomato dan carrot yang dihiri kecil2..

dimakan macam tu aje.. atau boleh juga bersama kuah dhal dan satu lagi kuah mint (tak tau pe nama) sapa tau bley bgtau kat sini ek!

owh! i really like it.... mucha! mucha!
Price: RM5 sekeping
Di: Restoran Mohsin TTDI Damansara
p/s: masa g makan aritu kan, dapat tau ade lagi nan baru.. NAN TAJ MAHAL.. nanti aku g makan k, n show dalam next entry.. tunggu tau!
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Minggu yang agak busy..

Salam..

Sales day dah abis.. sabtu dan ahad punye cerita pun dah abis, dan hari ni masih lagi bekerja..

Tak sabar nak tunggu weekend ni. Nak rehat puas2.. nak main ngn fatin puas2.. juga dah plan nak ke satu tempat tu.. nak g mana??? nanti lah aku cerita.. tak menyabor tul..

Entry ni hanya nak beritahu yang aku akan mem'busy'kan diri selama seminggu ni.. mungkin akan update latest story sekejap2.. tapi tak janji tau! skang ni susah skit nak guna tenet opis! ade orang dengki ler...

Kat opis ni dah ada kaki KIPAS dan kaki KOMPLAIN.. so aku kena berwaspada sebelum bos tarik muka dengan aku.. akukan pekerja terbaik.. heheheh.. jadi haruslah jaga reputasi kan?

I really dont like the person who have PHD (Perasaan Hasad Dengki) ni.. really lah... nape lah Allah turunkan Makhluk ni kat atas muka bumi opis aku ni ek?? ish.......... tarak sesuai! tak suke........ tak suke......... ish!


p/s: jangan ada PHD antara kita k..
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Friday, March 26, 2010

..Letih..Penat..Tired.. = Need REST

Salam..

........penat........

........Letih.........

Aku perlukan masa untuk rehat... tapi, tak boleh...

ya, balik umah... tapi, tak boleh rehat jugak...

bercuti...??
ah, lagi lah... bila?? esok kerja, ahad pun kerja.. isnin lagi lah kena kerja...

aduh... tak, tak boleh mengeluh.... tapi..........., terpaksa jugak mengeluh...

Nak menangis.. nak meraung.. tapi boleh ke settle kan semua?? tak... memang tak boleh..

cepatlah berlalau wahai hari ini, hari esok dan hari ahad...
cepatlah hilang wahai kesibukan...
cepatlah kurang wahai kerja..

aku perlukan masa untuk berehat..



p/s: tak ada ape2..
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Yeay! dah berdiri sendiri dah anak ummi..

Salam..

Alhamdulillah.. fatin sekarang dah mula berdiri sendiri.. tapi masih lagi tak balance. Beberapa hari ni jugak die cuba sedaya upaya untuk berdiri dan menapak, dan aku dapat rasa die masih takut2.. Tapi aku tetap bangga, sebab walau banyak kali jatuh pun.. die tetap usaha jugak nak belajar. Good fatin, slowly k dear..
ummi akan tolong fatin k..

Jon layan hasil cubaan fatin ni..

Cubaan pertama - masa ni kami semua tengah syok tengok tv, tiba2 adik aku jerit sbb tengok fatin dah berdiri sendiri.. dalam 1-2 saat macam tu, pas tu die jatuh. Agaknye terkejut dengar kami semua menjerit kot.. :p sedang die mencuba tu, aku pulak men'snap' picca2 ni..

Cuba angkat bontot untuk bangun.. nampak berat je bontot die tu..

jatuh.. tapi tak putus asa.. n cuba lagi.

yeay! berjaya juga..

CUBAAN KEDUA..

Di ruang tamu tengah.. masa ni tengah syok2 lepak2 lepas layan dinner..

tengah try angkat bontot.. basic nak berdiri ye..

yeah..usaha bersungguh2 tu nak bangun..


dan..bagunkan diri..


yeay!! berjaya lagi............... sayang fatin! muahhahaxxX22...


Pasni fatin belajar menapak pulak ye sayang...ummi akan sentiasa mengajar dan memberi semangat tuk fatin berdiri dan terus berjalan..

p/s: Fatin sedang demam ni.. di campur dengan batuk dan selsema.. aku pulak tak cukup tido beberapa hari ni sebab fatin asyik meragam je.. letih lah... doakan fatin cepat sembuh ye..

Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Thursday, March 25, 2010

Gift dari Nia..

Salam..



Sabtu lepas gift dari nia sampai.. gift ni aku dapat sebab suke2 teka entry ttg ayat olang cina mau translet ke melayu yang nia anjurkan, patutnye orang pertama je yang dapat hadiah, tp sebabkan Nia ni baik orangnye, jadi yang lain pun dapat gak gift key chain dari BALI ni.. Memang ngam2 je masa tu aku nak cabut dari opis, tup2.. posmen sampai bawak envelope tertera nama dan alamatku yang cukup besar.. bagus tul si NIA ni tau.. selalunye orang akan tulis kecik je.. tp kali ni dapat tulisan yang besar, penuh sampul surat saiz A4 tu. Apa pun, thanx to Nia yang sudi bagi gift ni..



Isi dalam bungkusan tu..

Inilah keychain nye.. cute je..

dan buku ni.. sungguh berinformasi. Isi kandungannye tentang kesihatan dan beberapa resepi makanan sihat sesuai untuk anak2 kita.. tengok gambar resipi tu pun buat aku meleleh..


Antara info yang terkandung dalam buku tu..
Toce to nia aka unlisted_one...

Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Hadiah dari Pretty Zaza

Salam..

Yeay! alhamdulillah... hadiah saguhati yang aku menang masa menyertai contest Pretty zaza baby face contest anjuran Pretty Zaza dah pun selamat sampai ke tangan aku..

Bungkusan hadiah.. semangat betul masa dapat bungkusan ni tau!

inilah isi dalamnye.. banyak kn? menang hadiah saguhati je tau.. baik betul hati cik zaza ni tau!
owh ye, yang bungkusan kertas warna putih n biru tu orang punye.. aku kene pass pad tuan punye nanti.

Inilah die barang2 yang di menangi tu.. sesuai sangat tuk fatin cayang.. sepit n getah rambut tu memang sangat2 berguna n cantik sangat untie zaza.. pandai awak pilih ye. Tabung tu, nnti fatin nak guna untuk letak duit collection.

PENGUMUMAN!!! kepada Imah a.k.a Anak-anakku dan ena (zh-ena) korang berdua pun dapat gak hadiah dari zaza tau... nanti aku bagi kat korg ek! p say thanks kat zaza sebab bagi korang hadiah ni!
-Sekian-

Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Wednesday, March 24, 2010

Tag dari Imah a.k.a Anak-Anakku

Salam..

Tag lagi.. hari ni hari aku menjawab tag ye... korang harus layan tau! kalau x............. x sayang korang! huhuhu..

Imah a.k.a anak-anakku - kawan, teman sahabat yang memang dah lama aku kenal. 1 kampung ngan aku lak tu.. kite kawan kan mah! ahahahahh:))

Jom layan Tag dari minah kecik ni!


Syarat²nyer.....
1stly macam biasalah korang kene copy paste banner kat atas tue. -DONE-
Pastu jawab soalan² nie...

i) Siapakah kawan baik anda
- ko ler.., hahahah n ade lah lagi yang lain.. semua dah tau kot..
ii) Berikan 3 kenangan paling manis dan 3 kenangan paling pahit dalam persahabatan korang
Yang manis - Gembira sama2, Sekolah sama2, Buat 'kerja jahat' sama2..
Yang Pahit - Kena kejar anjing, 2 lagi.. tak de kot. Ade ke ek??? sila beritahu.......
iii) Kalau anda hanya di beri masa 1 minit bersama sahabat anda apakah yang anda inginkan katakan padanya
- Aku akan say' ko akan tetap jadi kawan aku sampai bila2 pun walaupun banyak perkara yang dah berlaku' dan "boleh tak ko belanja aku makan, aku lapar ni!?? ahahahahahahah - jokes!-
iv) Lastly tag kepada 3 orang y anda rasa mampu menjadi sahabat anda di alam blogger.....
emmm nak tag sape ni?? sape yang sudi?? sila tinggal kan komen kat sini.. ye...
tapi hope sangat pengkomen2 seperti, Zella, Fatin, Ezan, Mamaaerish, Nafiraa, Catlina, dbalkis, eh ramainyeeeeeee.. korang sudi lah jawab ye! best jd kawan blogger korang tau!

"HARGAILAH HUBUNGAN PERSAHABATAN ITU SELAGI DIA MASIH ADA"
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Tag lagi..kali ni dari Ease Basri, layan je la!

Salam..
Ni nak menjawab tag kengkawan blogku.. Harus lah support kawan2 yang bagi tag kan.. lagipun, dorang lah yang selalu datang blog ni untuk baca entry n bagi komen.. toce2..
Kali ni nak menjawab tag dari Ease Basri, kenalan blog yang baru je rapat2 kan silaturrahim..kan ease?? ease memang rajin datang blog aku ni n sudi tinggal komen kat entry2 aku.. Toce ye ease! sayang kamu..
ok, here we go..layanzzzzzzzzzzzzz je!
SIAPAKAH ANDA DIRUMAH?
Isteri kepada Suamiku, ibu kepada anakku, adik kepada abangku, kakak kepada adik2ku..
SIAPAKAH DIRI ANDA DISAMPING RAKAN?
Sebenarnye, soalan ni kene tanya ngan rakan aku lah kan, tapi aku masih lagi cuba menjadi seorang Kawan, sahabat dan teman, yang sentiasa ada bila diperlukan.. insyaallah..

5 BENDA YANG ANDA IDAMKAN TAPI MASIH BELUM TERCAPAI?
-Kereta impian
-Rumah Impian
-Percutian
-Dslr
-Laptop sendiri


SIAPAKAH NAMA PASANGAN ANDA?
Mohd Fahmi bin Mohd Sazali

CERITAKAN 5 PERKARA YANG PALING ANDA SUKA TENTANG PASANGAN ANDA?
Ceria, Suka buat lawak, Sporting, Sabar, Paling best sekali die memang pandai jaga anak.
BILA TARIKH COUPLE
12-12-2007 00:00 a.m

KENANGAN PAHIT ANDA BERSAMA RAKAN ANDA
Kene kejar ngan anjing masa buat Kaji selidik untuk kerja sekolah.

LAGU TEMA CINTA ANDA
Cahaya cinta by Siti Nurhaliza.. uhuk! Jiwang tul kn??? Dulu2 je.. skang dah tarak!

APA PERUBAHAN YANG ANDA INGIN LIHAT PADA PASANGAN ANDA
Emm… buat masa ni tak ada lagi..

TAG 10 RAKAN LAIN
Anak-anakku
Barine
Nieda
Pot pet Mek Rose
Nafiraa
Mamaaeris
Fatin
Zella
Zura
Catlina
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Tag lagi.. dari mamaaerish pulak!

Salam..
yeah..dapat tag lagi, dah lama peram kat dalam word file tu.. baru la ni dapat mengotakan kata yang tak berjanji untuk menjawab tag dari eb aka mamaaerish!
eb, saya just jawab simple n sedaya yang boleh ye.. memerah keringat gak ni nak jawab tag yang sebenarnye mudah dan senang ni ihik..
Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan
1- Digital Slr Camera (nak brand Canon/Nikon)
2- Rumah banglo besar yang lengkap ngan perabot
3- kereta Honda stream yang baru tu
4-Holiday (travel)
5- Pergi ke Mekah..


5 alasan terhadap pilihan tersebut ::
i- Suka snap gambar2 khas tuk tatapan blogku
ii- Keselesaan
iii- Kepuasan
iv- Kegunaan
v- Harus ada

:: 5 impresi terhadap orang yg anda minat ::
i-Senyum
ii- Sengih
iii-jeling2 die
iv- Tenung die
v- Cover2


5 perkara hebat pernah anda lakukansaya hebat dn bersemangat biler
i- Bergelari isteri
ii- Melahirkan anak
iii-Mengetuai mesyuarat
Iv- Handle customer yang marah2
v-pertama kali drive kereta

5 ciptaan yang paling disukai (tak semestinya teknologi)
i-Manusia
ii-Tumbuh-tumbuhan
iii-Bangunan
iv-Haiwan
v-bahasa pertuturan kita


5 perkara yang dibenci ( I say no to this person !)
i-kene marah
ii- kene maki
iii-kene hina
iv-penipu
v-berlagak


5 orang yg hendak anda tag.
i-Ease Basri
ii- Zella
iii- Catlina
iv- Anak-anakku
v-zura
-sape yang kena, sila lah dengan jayanye menjawab tag ni ye..-
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Tuesday, March 23, 2010

Akhirnye dapat juga Consent Letterku

Salam..

Alhamdulillah, syukur..... akhirnye Consent Letter ( Surat Kebenaran Pindahmilik) yang aku tunggu2 dan buat aku sampai naik geram tu sampai jua ke tanganku. Lepas marah2 n geram2 aritu, lawyer tu cepat2 g amik CL tu.. then ingatkan lepas 2 3 ari sampai lah kat tangan aku. Tapi, de kesilapan kat CL tu pulak.. jadi, kene lah send back to Land Office. Khamis minggu lepas baru dapat yang emmended punye, then lawyer call aku sama ada nak send by courier atau nak ambil by hand. Aku prefer collect sendiri dari nak harapkan lawyer tu hantar.. n jadi mangsanye dah tentulah incek suami ku sayang... heheh..

Sory ye.. tak de gambar untuk CL tu, aku lupe nak snap pic die.. It just a simple letter, mengatakan kebenaran pemindahan hakmilik kepada pemunya baru telah di luluskan.. itu je. Tapi sayang gak x snap pic CL tulah.. atleast bleh buat rujukan tuk yang nak beli umah kan..

Ok, part CL dah selesai.. jadi now part keluaq kan duit dari EPF.. Semalam dah settle submit borang kat EPF.. memang banyak betul dokumen2 yang kene di lampirkan.. and alhamdulillah, everything go smooth.. hope segalanya berjalan lancar lah.. lagi sikit je nak sampai ke penghujungnye, sebelum aku dapat umah tu.

Gambar bawah ni masa tengah isi2 borang KWSP untuk pengeluaran dan sebahagian dari dokumen2 yang kene di lampirkan untuk proses pengeluaran tu..

Banyak betul lah nak kene siapkan.. kalau korang nak tengok CL letter yang x berapa jelas, tuuuu yang kat belah atas, kat bahagian kiri.
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Monday, March 22, 2010

Ke Hot Ballon Putrajaya

Salam..


Ini adalah ktiviti sabtu kami yang tak dirancang sebenarnye.. Kalau lah tau nak ke putrajaya ni, sure dah rojer2 ngan ezan, n sure jugak bleh jumpa2 ezan n sarah n juga geng2 blogger yang dh rojer2 ngan ezan.. kan ezan kn??


Sehari sebelum tu memang dah propose pada hubby nak pergi ke Putrajaya tengok belon panas ni, tapi hubby kata die kene kerja sabtu n ahad, jadi.. senyap kan diri je ler.. Last2 masa petang hari sabtu tu, hubby sms suh siap2 nak g tengok belon panas.. ape lagi, terus siap2 kan fatin n ajak sekali MIL ikut kami..


Layan picca kami kat sane je lah ek..zasssssssssss!


Masa on the way tu, tiba2 bleh ujan plak... adus! hati dah mula rasa kecewa..ingatkan ujan renyai2 je, tapi lebat lak.. mujurlah sampai kat putrajaya, ujan dah berhenti. Memang rezeki kami nak tengok belon kot, cuma masa kami sampai tu, belon x naik lg.

tapi jalan memang jem tak hingat lah!.. nasib baik adik aku kerja kat putrajaya ni, so kami tanya die jalan alternatif lain nak ke tempat tu. Kalau ikut jalan ni, memang lambat lah kami sampai kat sana.

yang ni masa kat kawasan jambatan yang dekat ngan masjid tu.. di sebabkan kereta dah berderet kat area belon panas tu, makanya kami hanya parking kat area ni je ler.. memang jem sepanjang jalan tu.. nak masuk ke kawasan tu pun memang berasak2 gak, so kami just lepak2 je kat tepi jambatan tu sambil tunggu belon naik.

Dah tunggu dekat setengah jam sambil posing2 bagai kat atas tu, barulah kami dapat tengok belon2 panas naik.. Mula2 nampak 1 je, pastu naik lagi.. n lagi.. rasanye lebih 10 biji belon kot.. walaupun tak dapat tengok dekat, tapi puas hati gak sebab dpt tengok dr jauh. Hajat hati nak naik belon panas tu gak.. tp x pe lah..x de rezeki.. cantik pulak belon ngan spek ni.

yang ni gambar muka singa.. macam2 rupa ade, cuma yang ni je aku dpt tengok..

Dah sampai Putrajaya, haruslah aku enterprem kan diri n posing2 kan..
-posing berlatar belakang kan masjid Putrajaya-

Fatin yang memang seronok sebab dapat layanan sepenuhnya dari wannye.. MIL aku kalau dah jumpa fatin, memang tak kan lepas dah.. cucu kesayangan lah katakan..

Fatin yang tengah ralik tengok air tasik.. kat dalam hati mesti nak mandi tu.. kn fatin?? ummi tau lah..

Fatin pun tengok belon jugak.. best kan fatin tengok belon tu..

Posing ngan hubby... tak do kojo dah ni..

Pas dah puas lepak2 n tengok belon2 yang dah naik tu, kami pun teruskan berjalan ke Alamanda.. dalam perjalanan tu boleh pulak nampak belon panas yang jatuh kat tengah2 jalan.. uiii ape lagi.....satu peluang keemasan ni.. snap2 picca belon!

Memang rezeki kami nak tengok belon panas dengan dekatnye kot.. x dpt tengok kat kawasan die naik, dapat pulak tengok kat kawasan die jatuh.. Mujurlah tak ade sebarang kemalangan jiwa berlaku, kalu idak... siannnnn kedeme..

closeup skit gambar belon yang jatuh tu... sinnye dorang ni. Maybe belon tu rosak kot..


Sekian dulu aktiviti tengok belon panas kami...


Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Sarapan pagi fatin..

Salam..

Sejak fatin dah pandai makan macam2 ni, setiap pagi ummi mesti belikan die kuih2 lembut ni.. antara kuih2 yang mesti di beli adalah kuih apam.. memang makan sampai licin punye lah.. Biasanye memang akan beli lebih untuk pengasuh fatin juga. Walaupun makcik tu akan masak untuk makan pagi n makan tengahhari.. tapi rasa tak sedap pulak kan, memandangkan fatin ni kuat makan.. bagi 1, memang x cukup.. dan lagi pun, die memang pantang nampak makanan, die akan menangis x ingat dunia, selagi tak dapat makanan tu. Jadi, ummi terpaksa lah belikan die sarapan pagi tiap2 hari.. kalau tak beli kuih, beli roti pun jadi lah..

Apam dan pau memang jadi pilihan tuk fatin bersarapan.. + kuih2 lain spt karipap untuk makcik..


'cedapnye ummi..nyum nyum nyum.. '

" amboi.. jangan gelojoh sangat sayang.. nanti tercekik, ummi gak yang susah.."


Dah dapat makan, baru senang hati kn fatin cayang??.. sok2 ummi belikan kuih yang lain pulak ye...mmmuah!

Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Sunday, March 21, 2010

ESSO MOBILE Red Hot Special Promotion

Salam..

Aku tolong ESSO promote ye.. free, tanpa bayaran.. hope adelah orang2 esso tengok iklan x berbayar yang aku buat ni.. ehehehe.. mane tau dapat hadiah pape ke kan??? ekekek...

Iklan ni aku dapat dari email yang di hantar oleh esso. Aku memang merupakan seorang pemegang kad dan pengguna tegar minyak petrol dari ESSO ni....jadi dorang akan hantar apa2 je promosi yang sedang berjalan ke email aku tu.

Dan pagi tadi aku dapat email ni..

Apa tunggu lagi, kepada pemegang kad esso, yang dah ada banyak point berlebih2 tu.. pegi ler reedem pont korang tu...........

kalau ada yang rasa gambar ni x cukup beso, klik ke SINI

Kalau tak cukup gak besar nye.. maknenye mata korang ada masalah problem.. ahahah:))
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

.Advancd Joint Health Complex (1) #ShakleeEffect (4) agama (1) Air selusuh (1) Ajht (2) AJHT shaklee (1) aktiviti (7) Alfalfa Shaklee (3) angpow (3) Artis (1) award (8) B Complex (2) baby (7) Bancuhan Performance drinks (1) Basic H (1) Bau badan (1) bau mulut (1) Bawang putih (1) Bayi (1) Bebelanku (114) berpantang (5) Berpuasa (2) Bersyukur (1) birthday (16) blogger (4) blogku (1) bonus (3) Bonus Shaklee (2) breastcanser (1) Breastfeeding (2) Buang angin (1) Buasir (1) Cara nak banyak kan susu (2) Cara Simpan susu badan (1) Carotomax (1) Cedera Lutut ACL (1) Cekodok bilis (1) check up baby (4) chew c (1) chew vitalea (2) Chewable vita c (2) Chinch Shake Shaklee (1) Cinch Shake (1) cita-cita (1) Collagen Powder Shaklee (5) Conference Global (1) confinement set (2) contest (31) control Berat ketika hamil (1) CoQ health Shaklee (1) CoQ10 (1) cramps (1) cuaca (2) Cyst (1) Darah Tinggi (1) decoration (1) Demam Kuning (1) detoks (1) Dhuha (1) Diabetes (2) dinner (1) DIY (1) Doa (1) Doa Ramadhan ke 8 (1) Eizmierah Mumnbabyshop (1) Emas (1) ESP dan Cyst (1) ESP Shaklee (7) Fadia (1) Fadiah (22) fatin (75) free trip shaklee (5) Garlic Complex (1) Garlic shaklee (1) Gastrik (1) gastrik dan shaklee (1) geram (6) Giveaway (22) Gla (1) GLA Complex (1) GLA OFFER (1) Gout (1) Gout dan Shaklee (1) hadiah (8) harga emas terkini (1) help (1) Herbal Blend Cream (1) Herblax Shaklee (3) Hubbyku (6) iklan (4) info (24) insuran (1) IT (1) Italy (2) jalan2 (17) Jantung (1) Jaundice (1) Jaundis (1) Jerebu (1) Join Ahli Shaklee (3) kad (1) Kanser (2) Kanser Pankreas (1) KANSER PAYUDARA (1) Keahlian shaklee (2) Kebaikan Vivix (2) kehamilan (12) Kejadian (3) kejayaan (2) keluarga (3) Kempis Perut (1) Kenapa vivix mahal (1) Kencing Manis (1) kesihatan (13) kisah (6) Kisah motivasi (1) Kolesterol (1) Kombinasi set (1) Kombinasi Set ESP (1) komen (1) krim Herbal Blend (1) Kronologi kelahiran (3) Kurma (1) Kurus (1) Lappyku (1) Lecithin Shaklee (1) Lenguh (1) Maher Zain (1) Majalah Wanita (1) MAK (1) Makanan (43) MAke up Remover Shaklee (1) Manfaat Bawang putih (1) Manfaat Garlic Complex (1) Manfaat menjadi ahli shaklee (1) Masakan (9) masalah berdengkur (1) Master Coordinator (3) MBP (2) Mealshake (2) melancong (1) Menu berbuka (1) Merokok (1) Migrain (1) mood (4) mothercare (1) Multivitamin (1) nilai emas (1) nuffnang (6) Nuffnang (3) nutriferon (1) Nutriferon Shaklee (1) Nutriwhite Make Up Remover (2) Nutriwhite Shaklee (2) Offer (2) Omega Guard (2) Omega Guard Shaklee (2) open day (1) open house (1) Ostematrix (4) OsteMatrix Shaklee (5) pampers (1) Pasu Bunga (1) Pelupa (1) penjawat awam (1) Penyimpanan susu ibu (1) Penyusuan (3) Peppermint Ginger (1) perayaan (1) Performance Drink (3) Performance Drink Shaklee (2) Performance Drinks Shaklee (1) permainan (3) pet pet (2) Petua (1) Phytocol shaklee (2) Pil Kalsium (1) poem (1) Pomo oktober (1) Power Pumping (1) Promo August (1) Promo March (1) Promo Oktober (1) Promosi (1) promote (1) puasa (3) puting luka (1) Q & A (1) Ramadhan (1) raya (8) Razzi ArMansur (1) resepi (8) Resipi Bancuhan (2) resipi masakan (1) Restoran (14) reunion (1) Reward Shaklee (2) rezeki (2) Ringtone (1) Rumahku (4) sabtu (1) Sakit (2) sakit kepala (1) Salam jumaat (1) sale (6) Sarapan (1) secret (1) Selulit (2) Selulit dan shaklee (1) Sengal (2) set berpantang (3) SET BERPANTANG ASAS (1) SET BERPANTANG OPTIMUM (1) SET BERPANTANG SHAKLEE (1) Set bersalin (1) Set Breastfeeding Shaklee (2) Set Buasir (1) Set Buasir Shaklee (1) set kanak kanak (3) Set Kesuburan (1) Set Milkbooster (1) Set nak hamil (1) Shaklee (45) Shaklee Halal (1) Sharing (1) Shopping (2) show (1) Sijil Halal Shaklee (2) Slimming (2) sok sek (1) song (3) Soy Protein Isolate Powder Shaklee (1) speck (1) SR Vita C shaklee (1) stamp (1) sukan (3) suppliment (1) Suppliment Shaklee untuk Gout (1) Suppliment untuk ibu hamil (2) susu ibu (14) Tag (2) Tak sihat (1) taman (1) tanamanku (1) Telinga berair (1) telinga bernanah (1) Terima kasih (1) Testimoni AJHT (1) testimoni Bcomplex (1) Testimoni Nutriferon (1) Tips (4) Tips berpuasa Ibu Menyusu (1) Tips Biznes (1) toksin (1) Travel (11) Tukaran wang (1) ulser (1) ulser mulut (1) ummi (3) ummi dan baby (10) Ummi dan fatin (9) Ustaz Don (1) Video Collagen (1) virus (3) vita C (1) Vitalea Shaklee (3) Vitamin (1) vitamin c (1) Vitamin C Shaklee (5) Vitamin E (1) Vitamin E Shaklee (1) Vitamin E untuk masalah berdengkur (1) Vitamin kanak-kanak (1) Vivix (4) Vivix Shaklee (4) wedding (4)
 
Copyright @ Iezmierah 2012 | Designed By Shahada Fauzi