PEMENANG Giveaway KAMI: 1st Giveaway

Salam..

Aha.. tak sabar ye korang??

Tunggu.........

Cuba sabar...

Layan dulu picca ni...

eh..........tak baik tul korang ni tau!

tak menyabo...

Sabar kan separuh dari Iman........

layan gambo dulu ye.......... nanti baru umukan pemenang!

Gambor 1 : kami sedang mencabut kertas2 yang ada nama korang yang menyertai giveaway kami..


gambar 2: para pemenangnye......... tak nampak ke?? alahai.. cuba besarkan skit gambar tu, kalu x nampak gak korang tunggu tau! nanti aku kasi tahu... owh ye, ni kami cabut 5 orang, tapi tak tau lg sape dapat no 1, 2, 3, 4 n 5.. sila lihat gambar bawah ni.

Gambar 3 : anak2 kami ni lah yang cabut sapa pemenang pertama, kedua dan seterusnye... jadi, dorang yang tentukan sapa dapat no 1 k.. bukan kami berlima ni ye..

ini pulak sesi pengumpulan hadiah.. sila terjah ke blog zh-ena untuk tengok hadiah2 ye.. blog aku tak akan siarkan senarai, gambar dan apa hadiah yang bakal si pemenang akan dapat..

yeahhhhhhhhhhh kami dah dapat nama2 pemenang!
dan pemenangnye adalahhhhhhhhhhhhh
drummmmmmmmm rolllllllllllllllllllllll please!
**
*
*
*
*
*
*
Jatuh kepada
*
*
*
*
*
*
*
****
*
*
*
*
Tempat pertama : No 31) ERYNARAISYA
*
*
*
*
Tempat Kedua : 29) NEAFLERIDA
*
*
*
*
*
Tempat Ketiga : 40) SEGALANYAKUTERIMA
*
*
*
Tempat KeEmpat : 16) diwaktuhidupkuhttp
*
*
*
*
Tempat Ke Lima : 32) ARISSASOLEHA
tahniah kepada semua pemenang!!
pada yang tidak berjaya, sila lah cuba lagi...
terima kasih sebab sudi melapangkan diri menyertai dan menanti result dari kami!
Kepada pememang, sila berikan Nama, Alamat, No Talipon ke blog CETUSAN IDEAKU
owh ya! ada jugak surprise gift untuk lucky contestant tau!!! nak tau ke??? sila lawat blog CETUSAN IDEAKU jugak ye.. n sila lah beri Nama, Alamat dan no talifon korang kat sane..
sekian ye.. terima kasih sekali lagi..
terkurang terlebih, maafkan kami..

Comments

cikbedahlaser said…
wooo x de rezeki lg...
tahniah pd yg menang...
terima kasih kpd penganjur
len kli wat lg
nEa FleriDa said…
alhamdulillah sy bertuah.. suke3! :) tq ye korang semua!
Zura said…
wah bergaya sungguh entry ko nie...
hehehe..untung y menang....aku gak y xde rezeki lagi...bnyk dh join...xperlh blum rezeki....
~ain said…
halahai.. tak bertuah :(..

heheh,.. takpe.. apa-apapun, tahniah pada yang bertuah!! jeles tau!!! hehhe
|| NaFiRaa || said…
tahniah buat semua pemenang!!!
NahDaTuLIzaH said…
huhuhu..xde rejeki...
anyway tahniah pada sume pemenang...
@renim said…
alhamdulilah....dpt gak..huhu...
terima kasih akak..sye dh email.. thankss....
unlisted_one said…
eh,..dah terlepas lak giveaway ni..sobs..sobs..
chugie said…
cikbedahlaser- xpe...nnti cuba contest lain tau! jgn putus asa..

nea flerida - yep! please keep in touch ye..

zura - bergaya mcm tuan nye tak ra? eheheheh

anak-anakku - imah, jgn putus asa k.. rezeki masih ade di mana2, yg penting usaha ye yang!

ain- jgn putus asa ye yang! try lg next round!
chugie said…
nafiraa- akak pun menang special gift!

nahdatulliza - try lg!

@renim- tahniah dik!keep in touch ngn blog ni ye!

unlisted_one - nia, next time sy buat blogwalk reminder kat blog awk ye.. :D

Popular posts from this blog

Kenapa kaki bengkak ketika hamil?

Vitamin C shaklee atasi masalah demam dan selsema

Kenapa tak boleh nak log in ke blogger ni??