NORASAKRI SHOPPE GIVEAWAY

Salam...

i'm entering this contest!

Tuan tanah ni buat giveaway ni sempena annv perkahwinannye yang ke-2 dan kebetulan hari lahirnye yang bakal tiba tak lama dari annv date die.. bagus kn? bleh sambut 2 in 1.

As usual ya, aku nak ajak jugak teman2ku yang ku sayangi... kalau korang terasa nak join giveaway yang agak senang ni, moh kite ke blog empunya tanah, NORASAKRI SHOPPE ni atau pun terus ke entry giveaway nye di NORASAKRI SHOPPE giveaway. Hadiah die memang amat menarik, aspecially those yang ada baby tu..

Kedai die ni ade jual CD ( cloth diaper), sape yang kureng info about this CD, peel free to visit her blog.. atleast terbuka lah kesedaran nak guna CD ni kan?? aku masih lagi belum dptkan CD ni.. kenapa? nth lah.. nak gak try, tp nth bila lah gaknye..kalu dapat free, syok skit kot..atleast bleh try n error.

So, jom ar p terjah blog die n join the contest! tak rugi...senang je syarat2nye..

owh ye, ini hanya untuk yang minat bercontest je k, pada yang x berapa suka ngn contest2 ni.. x yah ar bz body join n beri kritikan tak membina dalam ni.. x sessuai u!

Comments

|| NaFiRaa || said…
gud luck!!! sis pon cuba nasib gak.. mana tau ade rezeki kan~
chugie said…
nafiraa - heheh good luck to akak gak tau!
hohohoh...
weekend Blog walking... :)
have a nice day :)
SALAM PERKENALAN..
DAH JENGUK BLOG..
CUME BANNER GIVEAWAY KAT SIDEBAR TAK DE..YG BANNER NORASAKRI SHOPPE DAH BETUL..

SATU LG..LINK NORASAKRI SHOPPE KAT LIST ONLINE SHOP TU..
MINTAK TUKARKAN PD LINK NI YER..

http://sakrinorafamily.blogspot.com/

ITU SAJE..TQ
SALAM..
OK LULUS..GOOD LUCK YER..

CUMA 1..LINK NORASAKRI SHOPPE KAT LIST ONLINE SHOP TU..
MINTAK TUKARKAN PD LINK NI YER..

http://sakrinorafamily.blogspot.com/

ITU SAJE..TQ

Popular posts from this blog

Kenapa kaki bengkak ketika hamil?

Vitamin C shaklee atasi masalah demam dan selsema

Kenapa tak boleh nak log in ke blogger ni??