CONTEST!!! : If I Were A Millionaire


Salam.. join contest lagi.. hahaha... ni aku dpt dari blog FATIN.. Untuk teman yang nak join, moh click SINI

ok, kalau lah ditakdirkan Allah aku dapat 1 Juta ni... akan aku...

1. Simpan duit tu dalam bank dulu... sambil pikir2 nak buat apa..
2. Nak settlekan hutang piutang sambil bajet2 nak buat bende lain..
3. Nak derma skit duit tu Pada adik Ammar yang skang ni tengah sakit.. dan pada mana2 yang aku tau sedang minta derma..
4. Nak renovate rumahku supaya lagi cantik dan lebih selesa..
5. G bercuti2 ngan semua family aku + family hubby ( sponsor by me using that money!)
6. ambil skit dari duit tu untuk invest kat mana2 bank yang buat investment..
7. Gunakan pada jalan yang betul insyaallah... dan yang las sekali
8. Simpanan hari tua.. kat tabung haji + mengerjakan haji beramai2 dengan family.. syoknye lah

Aduhai impian... akan tercapai kah impian aku ni??? doakan aku ye wahai teman...

Comments

mamaaerish : said…
gd luck yer...
murni sungguh impian... :)
aduka said…
ok.. accepted..
=)
|| NaFiRaa || said…
gud luck!!!:)
*nak verangan jugak lah..muahahaha
FaTiN said…
good luck mama fatin!
chugie said…
mamaaerish, A.adya + aduka - tq semua..

Nafiraa - good luck to u too.. jom verangan kak!
Ezzah said…
gud luck! moga berjaya :)
chugie said…
ezzah - Tq ezzah!
DaHLia said…
slmt menjadi jutawan... :)

ai bekas jutawan..huhuh
chugie said…
emm syoknye kalu dpt g sane tengok belon panas.. try ajak hubby td, tp die x mo pegi.. uwaaaaaaaaa!!

Popular posts from this blog

Kenapa kaki bengkak ketika hamil?

Vitamin C shaklee atasi masalah demam dan selsema

Kenapa tak boleh nak log in ke blogger ni??