Pemenang tuk "Siapa nak hadiah"

Salam...

ok....... aku nak umumkan pemenang nye.... jeng..jeng..jeng....!!!!


PEMENANGNYE ADALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


*

*

*


*

*


*

*

*


FARA8979

DAN

ZH-ENA

Pada korang berdua yang tertera namanye diatas, sila beri kan nama, alamat dan no talipon untuk urusan penghantaran hadiah ke tepat korang ye... kalu nk private, sila email kan ke email address aku di zumizie@yahoo.com. kalu x nak di private kan maklumat yg aku minta korang tu, bleh lah di letakkan di bahagian komen sahaja..

Hadiahnye aku belum lg finalize, so korang tunggu je lah hadiah aku tu...insyallah..

OK korang, ini lah hadiah yang aku belikan untuk suami ku yang terchenta............. ala, yang aku terkejar2 semalam duk pi beli kat The Curve tu.. ha.. ini lah bendenye..

bungkusan yang di bungkus dari kedai tu..

PERFUME ARMANI MANIAC TUK HUBBY!


dan aku juga dapat voucher bawah ini berjumlah RM20 sebab beli lebih dr RM150

Comments

knp farra selalu menang contest? =(
knp farra selalu menang contest? =(
chugie said…
maybe die sangat bertuah kot heheheh...
|| NaFiRaa || said…
kikiki..tahniah kepada pemenang!!:)
Zura said…
tahniah kepda yg menang...ape lah hadiah nye erk...???
chugie said…
nafira - :D

zura - tunggu...
CuTeMiUt78 said…
wah.. best tu dpt hadiah.. tahniah tuk mereka berdua.
farra8979 said…
wawa: jgn sedih2.. mungkin rezeki kut.. tp yg azwan ari tu, wawa pun dpt kan.. me thanks to u...

chugie: nanti me emails d detail dear...

nafira, zura n cutemiut78: thanks 4d wish...
Intan said…
Tahniah pada pemenang especially to zh-ena ;)
b a r | n e said…
tak lupa, hepi bday utk hubby ko :)

Popular posts from this blog

Kenapa kaki bengkak ketika hamil?

Vitamin C shaklee atasi masalah demam dan selsema

Kenapa tak boleh nak log in ke blogger ni??