Posts

Showing posts from March, 2009

Tag - From Deyll

Image
It's about him... who???

Of coz my hubby..


1. He's sitting in front of the TV, what is on the screen?
Football Match – x hengat dunia bila dpt tgok bola.

2. You're out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
Ermmm.. thousand island and mayo

3. What's one food he doesn't like? Petai.. He absolutely don’t like the smells..

4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
Teh O ais + Nasi + Lauk (so many dish)

5. Where did he go to high school?
Lupe lah.. pe ek?

6. What size shoe does he wear?
9 (it’s depends on the shoes brand)

7. If he was to collect anything, what would it be?
All about Rossi – Motor rider

8. What is his favorite type of sandwich?
sardine

9. What would this person eat every day if he could?
Nasi lemak + roti canai

10. What is his favorite cereal?
Cornflakes gold

11. What would he never wear?
Baju kurung..hahhaha of coz what??

12. What is his favorite sports team?
Selangor Football Team

13. Who did he vote for?
None

14. Who is his best friend?
Me. May…

Lamenye aku sepi..

Salam..

Lamenye aku menyepikan diri.. Memang tak ada langsung mood untuk berkarya sejak akhir-akhir ni, agaknye mood orang pregnant memang camni kot ek???... Hari ni baru rasa nak berkarya, walaupun dalam otak ni memang tak ade bende dan idea yang nk di coretkan untuk entry kali ni. Apa pun, aku cuba gagahkan juga untuk mencoret sepatah dua karangan untuk mengubat rindu berblogging. Ye..memang akhir2 ni aku terlalu sibuk dengan kerja dan kehidupan. Di tempat kerja memang aku x menang tangan untuk siapkan semua tugas2 yang perlu di settlekan, lebih2 lagi keadaan aku yang dah semakin memboyot ni. Walaupun tak ada lah seberat mana perut ni, tapi rasenye segala perjalanan kerja aku di opis ni dah sedikit perlahan dari sebelumnye. Kadang tu penat juga dibuatnye..sebab aku kena terkejar2 dan beremosi skit masa kendalikan kerja yang melibatkan salesman kat opis ni. Malas nak cerita pasal salesman kt opis aku ni, buang karen dan penat aku je nk menaip. Sememangnye dorang sume ni membuatkan …